Kontakt

Na Lajmëroni në 02 2656-855 / 02 2656-856

Na dërgoni një mesazh

Jeni të Mirseardhur

Për çdo informacion të mëtutjeshëm, ju lutemi ju presim në sallonet tona të shitjes. Me respekt të sinqertë REAL Company.


Orari Punës Е Han-E Premte:

8:30-16:30

E Shtune:

8:30-14:00

Krijoni Kontakt

 • REAL Company
  Ul.1551 Br.20 Industriska zona 1012 Vizbegovo
  Skopje, Republic of North Macedonia
 • Shitja e melamin dhe MDF:
  Tel.:02/26 56 856
  Mob: 070 335 280
  E-mail: realprodazba@yahoo.com

 • Shitja e laminat dhe dyer
  Tel.:02/26 56 855
  Mob: 070 335 270
  E-mail: realsmetkovodstvo@yahoo.com

 • Transport ndërkombëtar:
  Mob: 070 280 022
  E-mail: transportreal@yahoo.com

 • Menaxheri: Ramadan Nebiu
  E-mail: realcompanysk@yahoo.com