Контакт

Јавете ни се 02 2656-855 / 02 2656-856

Испратете ни порака

Добредојдени сте

За било какви дополнителни информации, Ве очекуваме во нашето продажно место. Со почит тимот на REAL Company.


Работно време

Понеделник – Петок:

8:30-16:30

Сабота:

8:30-14:00

Стапете во контакт

 • REAL Company
  Ul.1551 Br.20 Industriska zona 1012 Vizbegovo
  Skopje, Republic of North Macedonia
 • Prodazba na iverki i medijapani:
  Tel.:02/26 56 856
  Mob: 070 335 280
  E-mail: realprodazba@yahoo.com

 • Prodazba na laminat i gotovi vrati
  Tel.:02/26 56 855
  Mob: 070 335 270
  E-mail: realsmetkovodstvo@yahoo.com

 • MEGUNARODEN TRANSPORT:
  Mob: 070 280 022
  E-mail: transportreal@yahoo.com

 • UPRAVITEL: Ramadan Nebiu
  E-mail: realcompanysk@yahoo.com