Контакт

 

Јавете ни се 02 2656-855 / 02 2656-856

Испратете ни порака

Добредојдени сте

За било какви дополнителни информации, Ве очекуваме во нашето продажно место. Со почит тимот на REAL Company.


Работно време

Понеделник – Петок:

8:30-16:30

Сабота:

8:30-14:00

Стапете во контакт

 • REAL Company
  Ul.1551 Br.20 Industriska zona 1012 Vizbegovo
  Skopje, Republic of North Macedonia
 • Odgovoren za prodazba I marketing:
  Andrijana Spirovska
  Mob: 070 335 280
  E-mail: realsmetkovodstvo@yahoo.com

 • Emel Nebiu
  Mob: 071 333 260
  E-mail: emelnebiu@yahoo.com

 • SMETKOVODSTVO: Ajla Nebiu
  Mob: 070 270 703
  E-mail: realsmetkovodstvo@yahoo.com

 • MEGUNARODEN TRANSPORT: Atulla Nebiu
  Mob: 070 280 022
  E-mail: transportreal@yahoo.com

 • UPRAVITEL: Ramadan Nebiu
  Mob: 070 219 280
  E-mail: realcompanysk@yahoo.com